PRISTUPAČNOST

Vaše sponzorirane edukacije i predavanja su vidljivi i pristupačni na ekranima svih veličina. Ljekari mogu pristupiti Vašoj edukaciji, tečaju, webinaru ili snimljenom satelitskom simpoziju u svakome momentu sa desktopa, laptopa, tableta ili mobilnog telefona. Uvijek i sa bilo kojeg mjesta u svijetu.

 

CERTIFICIRANOST

Sve edukacijske aktivnosti na portalu su akreditirane, certificirane i bodovane. Naučni i stručni kvalitet svake aktivnosti prije publikacije, procjenjuje tim kompetentnih urednika. Za dobijanje certifikata, neophodno je da svaki polaznik dovrši edukaciju i položi završni test sa uspjehom većim od 70% tačnih odgovora. Certifikat je svakom polazniku odmah dostupan za pregled ili štampu. Vaša edukacija se boduje.

 

 

 

DOSEG

U našoj bazi se nalazi preko 4500 email adresa ljekara sa područja BiH, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i drugih regija Evrope i Svijeta. Vaš edukativni materijal po objavi na našem portalu može vidjeti na stotine ljekara. Nakon što Vaša sponzorirana edukacija postane dostupna, svaki naš član dobija obavijest da je novi tečaj online i da mu se može pristupiti. Pristup je besplatan za sve registrovane članove portala. Registracija je takođe besplatna.

 

 

 

STATISTIKA

Naša online edukacijska platforma omogućava detaljnu statistiku posjeta za svaki tečaj. U svakom trenutku možete imati pregled broja polaznika na tečaju, broja onih koji su tečaju pristupili, kao i broja onih koji su edukaciju dovršili i dobili certifikat. Procjena efikasnosti Vašeg ulaganja je uvijek na dohvat ruke.

 

 

BEZ SKRIVENIH TROŠKOVA

Troškovi kreiranja, produkcije i online prisutnosti Vaše edukacijske aktivnosti su jednokratni. Nema dodatnih i naknadnih troškova asociranih sa uobičajenom organizacijom predavanja. Jednokratna naknada pokriva sve troškove do isteka edukacijske aktivnosti. Sa nama štedite i vrijeme i resurse.

 

 

 

KOMPLIJANSA

Komplijansa (compliance) je vrlo bitna sa etičkog aspekta za svaku farmaceutsku kuću sa renomeom. Portal nudi mogućnost kreiranja edukacijske aktivnosti na osnovu nezavisnog edukacijskog granta od strane Vaše kompanije. Naš tim urednika i producenata će odabrati najbolje predavače i osmisliti i kreirati edukacijski program koji će biti dostojan renomea Vaše tvrtke.

 

 

USLUGE

Nudimo veliki broj različitih usluga i načina za prezentaciju edukacijskog materijala. Želite video prezentaciju sa glasom predavača? Može! Želite da profesionalni spiker čita tekst edukacije? Može! Potrebno vam je profesionalno grafičko uređivanje prezentacije? Može! Želite snimiti Vaš satelitski simpozij na nekom skupu ili kongresu i postaviti ga online za dalje korištenje? Može! Želite webinar sa serijom predavača? Može! Svaki moderni tip online edukacije Vam je na raspolaganju kroz Portal CME.ba.


VEĆ IMATE IDEJU ZA VAŠU EDUKACIJSKU AKTIVNOST?

Pošaljite nam email i javit ćemo Vam se sa ponudom i opcijama

1 + 1 =

KONTAKTIRAJTE NAS

Biće nam drago da nađemo način da kreiramo još jednu izvrsnu edukaciju za Vas

Portal CME.ba
Maka Dizdara 80/25
75000 Tuzla
+387 61 109 777
[email protected]

O CME.ba

CME.ba je prva online, multimedijska edukacijska platforma za kontinuiranu medicinsku edukaciju u BiH.

KONTAKT I IMPRESUM

USLOVI KORIŠTENJA

Ko je trenutno prijavljen?

Slika profila Melisa Jusufovic

Pretplatite se na naš newsletter

vrh
2021 © CME.ba Sva prava zadržana. Proudly made with Apple.