PORTAL CME.ba OFICIJELNO POČINJE SA RADOM


Dragi korisnici, 08.09.2017. PORTAL CME.ba oficijelno počinje sa radom. Nakon nekoliko mjeseci razvoja, testiranja, dizajna, prilagodbe, mnogo živaca, puno sugestija, konačno smo zadovoljni kako sve skupa izgleda.

Uspjeli smo u roku popuniti portal sadržajem, tako da krećemo sa inicijalnih 16 edukacija. Ali nemojte se plašiti…imamo pripremljenu dinamiku za još 20-30 tečajeva koji nadolaze u narednom periodu. Naravno, ukoliko ostanete pretplaćeni na našu mailing listu, sve obavijesti o novim edukacijama ćete dobiti automatski.

Još jednom pozivamo sve novopridošle korisnike da se registruju i da postanu dio Portala, i da Klikom za znanje iskoriste ovu jedinstvenu priliku da iz udobnosti doma gledaju vrhunske edukacije i predavanja.

Pripremamo Vam vrlo skoro i još jedno iznenađenje – kompletan webinar – seriju predavanja snimljenu na skupu koji je održan ove godine sa vrlo, vrlo zanimljivom i kurentnom temom. Opet, sa vrhunskim predavačima. Onima koji su nam pomogli u zadnjim mjesecima da unaprijedimo i kreiramo ovo u čemu svim možemo da uživamo…veliko hvala svima još jednom.

Vaš CME.ba

11.10.2017.

O CME.ba

CME.ba je prva online, multimedijska edukacijska platforma za kontinuiranu medicinsku edukaciju u BiH.

KONTAKT I IMPRESUM

USLOVI KORIŠTENJA

Ko je trenutno prijavljen?

Trenutno nema prijavljenih korisnika

Pretplatite se na naš newsletter

vrh
2019 © CME.ba Sva prava zadržana. Proudly made with Apple.

Suglasnost sa primjenom kolačića

U skladu s novom europskom regulativom, Portal CME.ba je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naših web stranica, pamćenje Vaših tečajeva i Vašeg progresa ostvarenog u njima, kao i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića. Ovaj prozor će se sam zatvoriti.