NAJNOVIJI TEČAJEVI

Kreiramo vrhunske akreditovane tečajeve za Vas


 

 

 

Pridružite se našoj VIBER zajednici za svježe obavijesti o novim CME aktivnostima, komentare i prijedloge za nove teme. Za pridruživanje CME.ba kanalu, kliknite na ikonicu ili skenirajte QR kod.

 

PREPORUČUJEMO

Ručno odabrano od strane naših urednika


{"title":"Preporu\u010deni te\u010dajevi","show_title":"0","post_type":"course","taxonomy":"","term":"","post_ids":"","course_style":"featured","featured_style":"course3","masonry":"0","grid_columns":"clear4 col-md-3","column_width":"200","gutter":"30","grid_number":"4","infinite":"0","pagination":"0","grid_excerpt_length":"100","grid_link":"1","css_class":"","container_css":"","custom_css":""}

 

ZAŠTO ĆETE NAS VOLJETI?

Mi donosimo progres u proces medicinskog usavršavanja


 

            

PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA


Elektronska kontinuirana medicinska edukacija (e-CME) je jedan od najbrže rastućih trendova u medicinskoj edukaciji u svijetu danas. Koristeći vrhunske tehnologije današnjice, e-CME omogućava kreiranje tečaja, webinara i ostalih edukativnih aktivnosti u interaktivnoj formi, kako bi ljekare i druge medicinske profesionalce educirali u smislu trenutnih trendova u medicini, te u smislu zadnjih praktičnih vodiča.

E-CME omogućava da svaki ljekar sam sebi odredi tempo edukacijskih aktivnosti uz vrlo bitnu prednost izostanka uobičajenih vezivanja za tačno vrijeme i mjesto održavanja medicinske edukacije. U praksi ovo znači da se e-CME može prikazivati na bilo kojem modernom uređaju sa ekranom i pristupom internetu, bilo kada i bilo gdje.

Pristupom i registracijom na našem portalu imate mogućnost za usavršavanje iz udobnosti Vašeg doma, kada želite uz dinamiku koju želite. Ne morate plaćati kotizacije, ne morate biti prisutni na edukativnom skupu. Portal radi na bilo kojem uređaju, te je moguće da počnete tečaj na desktop računaru, da ga nastavite na mobitelu i dovršite na tabletu. Vi birate...

Naše edukacije zadovoljavaju evropske standarde za CME, na kraju svakog tečaja se nalazi obavezni test, te kada dovršite uspješno polaganje testa, automatski Vam se generira certifikat kojeg možete štampati i priložiti Vašoj nadležnoj komori u cilju skupljanja bodova za produženje licence. Svi tečajevi na našem portalu su akreditovani od strane Ljekarske komore Tuzlanskog kantona.

Tečajevi i edukacije na našem portalu su besplatni. Uz jedan mali uslov...

Da biste pristupili našim tečajevima, jedini uslov je da ste registrirani na portalu. Registracija je obavezna, kako bi sistem za svakog polaznika mogao da vodi evidenciju o toku edukacije, rezultatima testa i izdavanju certifikata. Za detaljan pregled funkcija na stranici, predlažemo da pogledate našu sekciju sa pomoći i uputama...

NAŠI PARTNERI

Podrška u boljoj edukaciji


 

 

Prema članu 18. Pravilnika o zajedničkim kriterijima i postupcima stručnog usavršavanja ljekara/liječnika u FBiH, usvojenog od strane Ljekarske/liječničke komore Federacije Bosne i Hercegovine, tečajevi na Portalu CME.ba zadovoljavaju sve uslove za priznavanje od strane svih ljekarskih/liječničkih komora u svim županijama/kantonima na području FBiH.

AKREDITACIJSKI I NAUČNI PARTNERI

 

ZLATNI PARTNER

 


 

 

 

SREBRENI PARTNERI

 


 

 

 


 

 

PARTNERI PORTALA

 


TEHNIČKI PARTNER PORTALA

 


 

TEHNIČKI SPONZOR PORTALA

 


NAŠ PODCAST I VIJESTI SA NAŠEG PORTALA

Podcast sa audio zapisima naših tečajeva i novosti i dešavanja sa našeg portala i iz svijeta medicine


Link na stranicu podcasta: http://podcast.cme.ba

 

 

NAŠI AUTORI I UREDNICI

Eksperti koji pripremaju najbolje teme za Vas


 

NAŠE USLUGE

Nudimo vrhunsku platformu za sponzorirane edukacije


work4

ONLINE EDUKACIJE I WEBINARI

Vrhunska platforma za prezentaciju medicinskih edukacijskih programa

work2

EMAIL I PUSH OBAVIJESTI

Automatske email i push obavijesti našim korisnicima o dostupnosti novih edukacijskih programa

work3

NAPREDNA STATISTIKA

Jednostavna i napredna statistika i izvještaji o polaznicima edukacija

work1

CERTIFICIRANE EDUKACIJE

Sve naše edukacije su certificirane i bodovane od strane naših partnera

NAŠI KORISNICI

Šta naši korisnici kažu o nama?


Pozdravljam pojavu ovakvog portala u našim krajevima. Radim u Domu zdravlja u jednom manjem mjestu i postao mi je veliki problem da sakupim primjeren broj bodova za produženje licence. Ovakav način izobrazbe je od ogromne pomoći. BRAVO!

Ivan

Fantastično! Sve ono što sam imao priliku vidjeti na velikim edukacijskim portalima sada je dostupno u našoj zemlji, na bosanskom jeziku. Plus, što su teme fantastično obrađene, a prezentacije su na vrhunskom nivou. Poslao sam link svim svojim kolegama.

Adnan

Ostala sam bez reči...Ne snalazim se dobro kada su u pitanju računari i internet. Uspela sam pristupiti edukaciji koja me interesovala bez muke i bez pomoći sina 🙂 Još sam dobila i sertifikat na kraju jako zgodno pripremljenog kviza. Čestitam, i samo napred.

Mirjana

 


  

KONTAKTIRAJTE NAS

Vaše mišljenje nam je od presudne važnosti


IMATE PRIJEDLOG ZA EDUKACIJSKU TEMU? ŽELITE DA UČESTVUJETE U RADU PORTALA?

Pošaljite nam email

1 + 7 =

SVAKIM DANOM SVE SMO BOLJI

 

0

BROJ REGISTROVANIH KORISNIKA

0

BROJ OBJAVLJENIH TEČAJEVA

0

BROJ POLAZNIKA NA TEČAJIMA

O CME.ba

CME.ba je prva online, multimedijska edukacijska platforma za kontinuiranu medicinsku edukaciju u BiH.

KONTAKT I IMPRESUM

USLOVI KORIŠTENJA

Ko je prijavljen?

There are no users currently online
vrh
2022 © CME.ba Sva prava zadržana. Proudly made with Apple.