[rev_slider desk-scene]

 

NAJNOVIJI TEČAJEVI

Kreiramo vrhunske akreditovane tečajeve za Vas


ZAŠTO ĆETE NAS VOLJETI?

Mi donosimo progres u proces medicinskog usavršavanja


 

            

PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA


Elektronska kontinuirana medicinska edukacija (e-CME) je jedan od najbrže rastućih trendova u medicinskoj edukaciji u svijetu danas. Koristeći vrhunske tehnologije današnjice, e-CME omogućava kreiranje tečaja, webinara i ostalih edukativnih aktivnosti u interaktivnoj formi, kako bi ljekare i druge medicinske profesionalce educirali u smislu trenutnih trendova u medicini, te u smislu zadnjih praktičnih vodiča.

E-CME omogućava da svaki ljekar sam sebi odredi tempo edukacijskih aktivnosti uz vrlo bitnu prednost izostanka uobičajenih vezivanja za tačno vrijeme i mjesto održavanja medicinske edukacije. U praksi ovo znači da se e-CME može prikazivati na bilo kojem modernom uređaju sa ekranom i pristupom internetu, bilo kada i bilo gdje.

Pristupom i registracijom na našem portalu imate mogućnost za usavršavanje iz udobnosti Vašeg doma, kada želite uz dinamiku koju želite. Ne morate plaćati kotizacije, ne morate biti prisutni na edukativnom skupu. Portal radi na bilo kojem uređaju, te je moguće da počnete tečaj na desktop računaru, da ga nastavite na mobitelu i dovršite na tabletu. Vi birate...

Naše edukacije zadovoljavaju evropske standarde za CME, na kraju svakog tečaja se nalazi obavezni test, te kada dovršite uspješno polaganje testa, automatski Vam se generira certifikat kojeg možete štampati i priložiti Vašoj nadležnoj komori u cilju skupljanja bodova za produženje licence. Svi tečajevi na našem portalu su akreditovani od strane Ljekarske komore Tuzlanskog kantona.

Tečajevi i edukacije na našem portalu su besplatni. Uz jedan mali uslov...

Da biste pristupili našim tečajevima, jedini uslov je da ste registrirani na portalu. Registracija je obavezna, kako bi sistem za svakog polaznika mogao da vodi evidenciju o toku edukacije, rezultatima testa i izdavanju certifikata. Za detaljan pregled funkcija na stranici, predlažemo da pogledate našu sekciju sa pomoći i uputama...

NAŠI PARTNERI

Podrška u boljoj edukaciji


 

 
AKREDITACIJSKI I NAUČNI PARTNER PORTALA

 

ZLATNI PARTNER PORTALA

 

 

  

  
SREBRENI PARTNER PORTALA

 

 

 

 

 

 

TEHNIČKI PARTNER PORTALA

 

TEHNIČKI SPONZOR PORTALA

 

VIJESTI SA NAŠEG PORTALA

Novosti i dešavanja sa našeg portala i iz svijeta medicine


 

NAŠI UREDNICI

Eksperti koji biraju najbolje teme za Vas


 

NAŠE USLUGE

Nudimo vrhunsku platformu za sponzorirane edukacije


work4

ONLINE EDUKACIJE I WEBINARI

Vrhunska platforma za prezentaciju medicinskih edukacijskih programa

work2

EMAIL OBAVIJESTI

Automatske email obavijesti našim korisnicima o dostupnosti novih edukacijskih programa

work3

NAPREDNA STATISTIKA

Jednostavna i napredna statistika i izvještaji o polaznicima edukacija

work1

CERTIFICIRANE EDUKACIJE

Sve naše edukacije su certificirane i bodovane od strane naših partnera

NAŠI KORISNICI

Šta naši korisnici kažu o nama?


Pozdravljam pojavu ovakvog portala u našim krajevima. Radim u Domu zdravlja u jednom manjem mjestu i postao mi je veliki problem da sakupim primjeren broj bodova za produženje licence. Ovakav način izobrazbe je od ogromne pomoći. BRAVO!

Ivan

Fantastično! Sve ono što sam imao priliku vidjeti na velikim edukacijskim portalima sada je dostupno u našoj zemlji, na bosanskom jeziku. Plus, što su teme fantastično obrađene, a prezentacije su na vrhunskom nivou. Poslao sam link svim svojim kolegama.

Adnan

Ostala sam bez reči...Ne snalazim se dobro kada su u pitanju računari i internet. Uspela sam pristupiti edukaciji koja me interesovala bez muke i bez pomoći sina 🙂 Još sam dobila i sertifikat na kraju jako zgodno pripremljenog kviza. Čestitam, i samo napred.

Mirjana

 


  

KONTAKTIRAJTE NAS

Vaše mišljenje nam je od presudne važnosti


IMATE PRIJEDLOG ZA EDUKACIJSKU TEMU? ŽELITE DA UČESTVUJETE U RADU PORTALA?

Pošaljite nam email

8 + 1 =

2022 © CME.ba Sva prava zadržana. Proudly made with Apple.