EKSPERTSKA PANEL KONFERENCIJA “DRUŠTVA ZA DEBLJINU BIH” 


 

Poštovani posjetitelji i korisnici Portala CME.ba,

U subotu, 24.3.2018. godine u prostorima i vrhunskom ambijentu Etno-sela Stanišić kod Bijeljine, održana je ekspertska panel konferencija “Društva za debljinu BiH”. Konferencija je održana i pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, te Javne zdravstvene ustanove Bolnica „ Sveti Vračevi“ u Bijeljini.

 

[gallery_bank source_type=”gallery” id=”56” layout_type=”masonry_layout” alignment=”left” lightbox_type=”nivo_lightbox” order_images_by=”sort_asc” sort_images_by=”sort_order” gallery_title=”hide” gallery_description=”hide” thumbnail_title=”hide” thumbnail_description=”hide” filters=”disable” lazy_load=”disable” search_box=”disable” order_by=”disable” columns=”4” page_navigation=”disable” animation_effects=”fadeIn” special_effects=”none”][/gallery_bank]

 

U fantastičnom ambijentu, blizu 200 učesnika je imalo priliku vidjeti i čuti zadnja saznanja iz svih aspekata tretmana gojaznosti, i to od renomiranih regionalnih eksperata sa područja terapije gojaznosti, barijatrijske hirurgije, gastroenterologije, endokrinologije. Puni sadržaj programa možete pogledati OVDJE.

Portal CME.ba je jedan od partnera ove veoma bitne konferencije, te smo u našoj produkciji, kompletan simpozij snimili i drago nam je obavijestiti Vas da naša produkcija već vrijedno radi da u narednih par dana webcast ove konferencije bude online na našem portalu. Naša uređivačka politika se dakle ne mijenja – samo najbolji predavači, samo najbolji sadržaj i samo najbolje znanje.

Kliknite za znanje!

Vaš CME.ba

O CME.ba

CME.ba je prva online, multimedijska edukacijska platforma za kontinuiranu medicinsku edukaciju u BiH.

KONTAKT I IMPRESUM

USLOVI KORIŠTENJA

Ko je trenutno prijavljen?

Trenutno nema prijavljenih korisnika

Pretplatite se na naš newsletter

vrh
2021 © CME.ba Sva prava zadržana. Proudly made with Apple.